• Tywent 2

  • Tywent

Ostatnie posty

    TERMOMETR CYFROWY DO MIĘSA
    • TERMOMETR CYFROWY DO MIĘSA
    • TERMOMETR CYFROWY DO MIĘSA
    • TERMOMETR CYFROWY DO MIĘSA
    • TERMOMETR CYFROWY DO MIĘSA

    TERMOMETR CYFROWY DO MIĘSA

    BP-FTM501 5901750505348


    Dane techniczne:

    Funkcja termometru do mięsa (-20 – 300?)
    Wybór ustawienia 8 typów mięs: wołowina, baranina, jagnięcina, szynka, wieprzowina, indyk, kurczak, ryba
    Wybór 5 stopni wysmażenia: mocno krwisty, średnio krwisty, śre...
    77,90 zł
    za sztBrutto
    Ilość
    Cena x Ilość: 77,90 zł Brutto
    Towar w naszym magazynie
    Dostępna ilość: 19 SZT

    Opis


    Dane techniczne:

    Funkcja termometru do mięsa (-20 – 300?)
    Wybór ustawienia 8 typów mięs: wołowina, baranina, jagnięcina, szynka, wieprzowina, indyk, kurczak, ryba
    Wybór 5 stopni wysmażenia: mocno krwisty, średnio krwisty, średnio wysmażony, wysmażony i mocno wysmażony
    Stalowa sonda temperaturowa (165 mm długości, 2,5 mm średnicy)
    Sonda temperaturowa na 1 m kablu
    Łatwe sterowanie urządzeniem dzięki dotykowemu wyświetlaczowi
    Magnes na lodówkę ułatwiający przechowywanie
    Zasilanie: 2 x baterie AAA (LR03), nie dołączone
    Wymiary: 7,5 x 7,5 x 2,5 cm
    Waga: 0,09 kg


    Dobrze przygotowana pieczeń, idealnie wysmażony stek, soczysta karkówka lub puszysty sernik bez zakalca to czasem nie lada wyzwanie dla osoby gotującej te dania. Pomocnym w przygotowaniu soczystego mięsa jest termometr cyfrowy FTM501 marki Blaupunkt.

    Model ten mierzy temperaturę w zakresie od -20 do 300 °C. Funkcja termometru do mięsa umożliwia wybranie jednego z ośmiu typów mięs oraz określenia poziomu ich wysmażenia. Termometr zasygnalizuje nam, że przygotowywany kawałek jest już gotowy. Możemy zaprogramować przygotowanie dla swojej rodziny lub przyjaciół mięs: wołowina, baranina, jagnięcina, szynka, wieprzowina oraz indyk, kurczak i ryba dla osób wybierających lżejsze posiłki. FTM501 docenią z pewnością smakosze steków, daje on bowiem możliwość wybrania stopnia wysmażenia od mocno krwistego, poprzez średnio krwisty, średnio wysmażony i mocno wysmażony.

    Stalowa sonda o długości 16,5 cm i 2,5 mm średnicy znajdująca się na metrowym kablu pozwala bezpiecznie mierzyć temperaturę podczas smażenia, pieczenia lub gotowania.

    Komfortu obsługi dopełnia podświetlany, dotykowy i czytelny wyświetlacz LCD, na którym możliwy jest odczyt wybranego mięsa, aktualnej temperatury oraz ustawionej, docelowej temperatury. Umożliwia on również łatwe sterowanie urządzeniem.

    Wbudowany magnes umożliwia przetrzymywanie termometru FTM501 w wygodnym i widocznym miejscu, jakim jest lodówka znajdująca się w każdym domu.

    **
    Szczegóły produktu
    BLAUPUNKT
    BP-FTM501
    5901750505348